Oktatás

Intézményünk

Teljes körű képzési szolgáltatási csomagot nyújtunk mind a vállalati, mind magánszférából érkező ügyfeleinknek, bárhol is jelentkezik rá igény az országban.

Célunk

Minőségi, professzionális intézményi működéssel olyan képzési tevékenységet folytatni, amely az emberközpontú, korrekt üzletvitellel összekapcsolva, partnereink és képzéseinken résztvevőink számára maximális elégedettséget nyújt.

Oktatóink

kizárólag olyan szakemberek, akik mindennapos munkájuk során az adott szakterületen dolgoznak, naprakész gyakorlati és elméleti ismeretekkel rendelkeznek és szakterületük elismert képviselői.

Államilag elismert Országos Képzési Jegyzékben szereplő képzéseink és az erre épülő vizsgaszervezési tevékenység intézményünk fő profilja.

Tűz és munkavédelmi képzéseink elengedhetetlenül szükségesek a biztonságos és előírásoknak megfelelő munkavégzés folytatásához.

Nyelvi képzéseink és kompetenciafejlesztő tréningjeink elsősorban vállalati partnereink számára biztosítják a komplex segítséget a vállalati életpálya tervezéshez.

„Tehetségedhez tudást – tudásodhoz szakmát adunk!”

Szeretettel várjuk az Országos Képző és Vizsgaszervező Intézet Kft. képzésein, illetve állunk rendelkezésére vizsgaszervező partnerként!

Országos Képző és Vizsgaszervező Intézet

Udvari Zoltán